I samarbeid med NISO

Niso_logo

Dinspiller.no for klubber

Dinspiller.no tilbyr landets klubber et unikt verktøy til å finne frem til fotballspillere. På nettsiden vil klubbene kunne søke etter en rekke kriterier som gjør det enkelt å finne frem til spilleren man er på utkikk etter.

Kanskje trenger man en spiller hurtig på grunn av uforutsette hendelser, kanskje ønsker man å styrke laget inn mot en hektisk sesongavslutning, eller man er på utkikk etter å sette en ny stall. Dinspiller.no benyttes selvsagt også i forbindelse med kartlegging av markedet og planlegging av fremtiden.

Man blir blant annet gitt muligheten til å søke på posisjon, alder, erfaringsnivå og kontraktstype- og lengde. Videre får man tilgang til spillernes personlige profil, hvor man får mer informasjon om den aktuelle spilleren. Inne på spillernes individuelle profil, kan man også ta direkte kontakt med spilleren.

Vi oppfordrer brukerne til å forholde seg til normale regler når det gjelder spillere som er under kontrakt. Klubber kan også søke etter trenere på dinspiller.no. Informasjon rundt trenere vil man finne i profilenes fritekst.

For klubber

Dinspiller.no tilbyr landets klubber et unikt verktøy for å finne fotballspillere.

Les mer

For spillere

Markedsfør deg selv og dine ferdigheter på dinspiller.no.

Les mer

Registrer deg som spiller

Registreringen tar 3 raske minutter.
Det koster 149 kr for 6 måneder.
NISO medlemmer betaler kun 99 kr.

Registrer deg